Bij Overlijden Bel Direct - 085 303 15 66 info@ster-uitvaart.nl

Diensten

Uitvaart begeleiden
Uw dierbare is overleden, wat nu? U belt mij (dit mag dag en nacht) en we bespreken wanneer ik naar u toe zal komen.
De uitvaart voorbereiden bestaat uit een aantal stappen waarbij ik u begeleidt. Samen met u en in alle rust bespreken we uw wensen en de mogelijkheden. Gedurende de dagen voor de uitvaart hebben we regelmatig contact. U zult zien dat het inhoud geven aan de afscheidsbijeenkomst steeds meer vorm krijgt, op een manier die bij u en uw dierbare overledene past.

Bij een uitvaart horen ook kosten. Bij Ster werken we transparant: alle diensten en producten die we van derden inkopen, worden aan u tegen inkoopprijs doorberekend. Bij de eindfactuur krijgt u alle originele facturen van leveranciers meegeleverd. U ziet: geen verborgen provisies.

Overlijden op korte of lange termijn – offerte aanvragen
Om een beeld te krijgen van de mogelijkheden en kosten van een uitvaart, kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Aangezien we bij Ster niet met standaard pakketten werken, is het van belang dat u over een aantal zaken rondom de uitvaart (enigszins) heeft nagedacht. Denk hierbij aan: begraven of cremeren, op welke locatie, hoeveel mensen u ongeveer verwacht, of u rouwkaarten wilt versturen en waar u uw naaste wilt opbaren. Uiteraard kunnen we dit eerst in een persoonlijk (telefonisch) gesprek met elkaar bespreken, waarna ik een offerte geheel op maat voor u opstel.

Wilt u een offerte aanvragen voor regio Den Haag en omstreken of meer informatie, neem dan gerust contact op. U vindt mijn gegevens onder ‘contact’. Woont u in een andere regio, dan verwijs ik u door naar een van mijn collega’s.

In gezondheid nu nadenken over later – voor uzelf of uw naasten
Praat u ook liever niet over de dood? Maar denkt u er weleens over na? Omdat u zelf op een bepaalde leeftijd komt of omdat uw ouders ouder worden?

Het gesprek hierover aangaan is lastig en emotioneel. Als deskundig uitvaartbegeleider leid ik u gericht en met kennis van zaken door dit proces heen. Ik ga met u en/of uw naaste in gesprek over de verschillende mogelijkheden. Na afloop leg ik uw wensen en ideeën vast in een codicil, met bijbehorend kostenoverzicht. Deze krijgt u per post thuis gestuurd. Bovendien neem ik elke twee jaar contact met u op om te horen of er wellicht zaken veranderd zijn.

Heeft u interesse in een dergelijke vastlegging vooraf, voor uzelf of uw naaste, neem dan gerust contact op per mail of telefoon. U vindt mijn gegevens onder ‘contact’.

Ik heb een verzekering, maar hoe regel ik dit nu?
Een uitvaartverzekering is niet altijd makkelijk leesbaar. Ik kijk graag met u mee naar uw verzekeringspolis(sen) om te kijken hoe deze in elkaar zit en waarvoor u verzekerd bent.

Hierdoor heeft u een duidelijk beeld van de uitkeringen die u ontvangt en kunt u beter inschatten hoeveel u voor een uitvaart kunt uitgeven. Dit is een service waar ik geen extra kosten voor vraag.

Grafmonumenten en Urnen
Na een begrafenis of crematie wilt u misschien een mooi monument of een mooie urn aanschaffen. Maar waar doe je dat eigenlijk en welke mogelijkheden zijn er? Ik kan u adviseren over de verschillende mogelijkheden. Eventueel ga ik met u mee naar de steenhouwerij of urnenwinkel