Bij Overlijden Bel Direct - 085 303 15 66 info@ster-uitvaart.nl

Over Ster

Ster Uitvaartplanners is opgericht door John Groenewoud en Erik Pieterse.
John en Erik hebben beiden een jarenlange carrière achter de rug binnen de financiële sector.
John was werkzaam als Manager van verschillende verzekeraars en banken en Erik werkte als Accountmanager in de buitendienst van verschillende verzekeraars.

Vooral bij de verzekeraar waar we beide werkzaam waren, hebben wij geleerd de mens centraal te stellen, en dit zie je heel duidelijk terug in de manier waarop wij bij Ster werken. U staat centraal. Wij werken niet met lijstjes die we ‘afvinken’ omdat het moet.
Nee, wij willen u leren kennen zodat we begrijpen wat uw drijfveren zijn en in ons kennismakingsgesprek werken we dan samen de grote lijnen voor een passende uitvaart uit. Uw keuze staat centraal, uiteindelijk kiest u hoe het eruit gaat zien en die keuze moet goed voelen!

Waarom Ster

Wij zijn met Ster Uitvaartplanners een nieuwe weg ingeslagen omdat wij van mening zijn dat er in de uitvaartbranche nog een hoop te verbeteren valt, zeker op het gebied van transparant werken. Transparantie staat bij Ster voor “Openheid en inzicht in de werkwijze en helderheid over de kosten” zodat u een afgewogen beslissing kunt nemen. U heeft inzicht in hoe wij zaken doen, hoeveel uur wij voor u bezig zijn en wij geven helderheid over de kosten van een uitvaart. Wij bedoelen dan niet dat u alleen de kosten op de offerte ziet staan, maar dat u ook snapt wat dit voor kosten zijn.
Bij Ster betaalt u een vastgesteld tarief voor onze dienstverlening en is er geen sprake van verborgen provisie.