Bij Overlijden Bel Direct - 085 303 15 66 info@ster-uitvaart.nl

Diensten

Uitvaart tegen inkoopprijs
Ster Uitvaartplanners werkt transparant. In deze transparantie gaat Ster net even verder dan de meeste uitvaartondernemingen. Voor ons wil transparantie niet alleen maar zeggen dat wij u vooraf aangeven wat de uitvaart gaat kosten, maar ook dat wij na de uitvaart alle originele facturen van de verschillende leveranciers met u communiceren. 

Als uitvaartonderneming schieten wij eigenlijk de gehele uitvaart voor u voor. Pas na enkele weken als wij alle facturen binnen hebben, maken wij voor u de totaalfactuur op. U kunt dan zelf zien dat wij als Ster Uitvaartplanners de totale uitvaart tegen inkoopprijs organiseren. U krijgt immers alle originele facturen meegeleverd. Omdat wij geen verborgen provisiebedragen kennen, betaalt u dus bij Ster Uitvaartplanners de daadwerkelijk inkoopprijs. Dit is voor ons transparantie,… want zo is Ster! 

Nu nadenken over later
Na een overlijden worden de nabestaanden geconfronteerd met de vragen: “Hoe moet de uitvaart eruit komen te zien? Wat had de overledene eigenlijk gewild? Begraven of cremeren?”

Allemaal vragen waar u als nabestaande in diepe rouw eigenlijk helemaal niet mee bezig wilt zijn. U kunt dit voor uw toekomstige nabestaanden voorkomen door nu alvast na te denken over uw wensen. Wij gaan met u in gesprek over de vele verschillende mogelijkheden en leggen dit volledig voor u in een codicil vast. Op het moment dat u dan onverhoopt komt te overlijden, hebben wij een exemplaar en uw nabestaanden hoeven zich niet meer te buigen over de vele vragen met betrekking tot een passende uitvaart. Tevens weet u vooraf al wat uw uitvaart ongeveer zal gaan kosten, waardoor u nooit meer over verzekerd hoeft te zijn. Want vergeet niet dat verzekeraars u ieder jaar uw verzekering het liefst laten ophogen, maar de vraag is of dit wel noodzakelijk is. Dit hangt natuurlijk volledig af van uw wensen.

Wij brengen dit graag voor u in kaart. Bel ons voor het maken van een afspraak bij u thuis op 085 303 15 66.

Koelen op basis van graszoden
Iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Een thuisopbaring waar gebruik wordt gemaakt van een koelplaat met een steeds aan- en afslaande motor. Niet echt rustgevend en eigenlijk zeer onprettig. Om deze reden maakt Ster Uitvaartplanners gebruik van het koelen op basis van graszoden. Geen koelplaat, geen ronkende motor naast uw dierbare, maar een mooie etagère gevuld met graszoden. Deze besprenkelen wij met sylicium D8, waardoor het groeiproces van het gras wordt bevorderd, hierdoor de warmte uit de ruimte onttrekt en als gevolg van fotosynthese de ruimte hierdoor gekoeld wordt. Niet iedere ruimte is hier overigens geschikt voor, maar een gemiddelde slaapkamer is geen enkel probleem. De ruimte waar uw dierbare ligt opgebaard straalt nu rust uit en voelt hierdoor veel prettiger aan. 

Ik heb een verzekering, maar hoe regel ik dit nu?
Vanwege onze jarenlange werkervaring bij banken en verzekeraars, kunnen wij net even verder gaan dan de meeste uitvaartondernemingen. Wij kijken graag uw, vaak moeilijk leesbare, verzekeringspolissen na en kunnen u precies vertellen waar u voor verzekerd bent.

Hierdoor heeft u altijd een duidelijk beeld van de uitkeringen die u ontvangt en kunt u beter inschatten hoeveel u voor een uitvaart kunt uitgeven, zonder hierdoor zelf in de financiële problemen te geraken. Ook dit is een service waar wij geen extra kosten voor vragen. 

Grafmonumenten en Urnen
Na een begrafenis of crematie wilt u misschien een mooi monument of een mooie urn aanschaffen. Maar waar doe je dat eigenlijk en welke mogelijkheden zijn er? Deze vragen horen wij vaak en daarom hebben wij voor u een samenwerking met verschillende steenhouwerijen en urnenleveranciers. Wij kunnen u adviseren in de verschillende mogelijkheden die er zijn en eventueel nemen wij u mee naar de steenhouwerij om een duidelijk beeld te krijgen van de vele verschillen. Ook hier rekenen wij geen kosten voor maar betaalt u bij het aanschaffen alleen de werkelijke inkoopprijs. Doordat u dit soms wel honderden euro’s kan schelen, worden vaak net even duurdere grafmonumenten of urnen ineens wel bereikbaar. Wij gaan hier graag met u over in gesprek.