Bij Overlijden Bel Direct - 085 303 15 66 info@ster-uitvaart.nl

Ster Uitvaartplanners Valkenswaard

Ik ben Ester van den Hoek, opgegroeid in het westen van het land en woon nu al bijna 18 jaar in Valkenswaard. Toen een aantal jaar geleden mijn oma op 103-jarige leeftijd overleed wist ik het opeens: “uitvaartverzorger, dat is wat ik wil worden als ik groot ben”. Nu was ik al 54, dus haast was geboden.

Na mijn opleiding stond ik op het punt: ‘Welk bedrijf/welke manier van werken passen bij mij?’ In Ster Uitvaartplanners herkende ik de persoonlijke en transparante manier van werken die ik ook graag wil toepassen.

Uit eigen ervaring weet ik dat een persoonlijk afscheid helpt bij het verwerken van het verdriet daarna. Daarom neem ik alle tijd om een uitvaart vorm te geven die bij de unieke mens past en voor de nabestaanden een mooie herinnering wordt. Men kan zelf kiezen uit een balans tussen tradities, rituelen en eigen invulling. Alles is mogelijk, niets is te gek. Waarom niet met een motor naar het crematorium, of een afscheid in de kantine van de voetbalclub? Mijn ervaring in het organiseren en regelen van grote bijeenkomsten en trainingen komen goed van pas bij het vormgeven van een echt persoonlijke uitvaart.

Met het organiseren van een passende uitvaart kan, indien gewenst, zoveel mogelijk rekening gehouden worden met het milieu. Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen in de uitvaartwereld die gericht zijn op duurzaamheid. Maar wat is zinvol? Hoe regel je dat praktisch? En wat kun je zelf doen? Ook in die voorlichting kan ik een belangrijke rol spelen.

Kortom, ik ben er voor u!