Bij Overlijden Bel Direct - 085 303 15 66 info@ster-uitvaart.nl

Direct na een overlijden moeten de nabestaanden, veelal zijn dit de kinderen, bepalen hoe de dag van de uitvaart van hun vader, moeder, geliefde of familielid, eruit moet komen te zien. Als je net een dierbare hebt verloren zit je hier eigenlijk helemaal niet op te wachten.

Je bent verdrietig en in #rouw en weet vaak helemaal niet wat hij of zij gewild zou hebben voor soort uitvaart. Moet het een crematie of een #begrafenis worden, wie moeten er worden uitgenodigd en wie niet, wel opbaren of absoluut niet, bloemen of een donatie aan een goed doel, een basiskist of een ecologische kist, welke muziek of juist geen muziek? Kortom allemaal vragen waar uw nabestaanden een beslissing in moeten nemen terwijl de meesten niet goed in staat zijn om in een situatie van diepe rouw een weloverwogen besluit te kunnen nemen.

Maar zij moeten wel verder, en een mooie passende en persoonlijke uitvaart helpt hen bij de verdere verwerking van het verlies.

Daarom hebben wij het #wensenboekje ontwikkeld om te kunnen ondersteunen bij alle vragen en moeilijke keuzes.

Vraag daarom bij ons het “wensenboekje” aan, waarin je al deze keuzes kunt aankruisen of noteren. Hiermee geef je jouw dierbaren, na jouw onverhoopt overlijden, de tijd om te kunnen rouwen. Zie het maar als jouw “laatste” #cadeautje voor je nabestaanden.

Zet je naam en adresgegevens in een mailtje naar info@ster-uitvaart.nl en wij sturen geheel gratis en zonder verdere verplichtingen, een exemplaar naar je op.