Bij Overlijden Bel Direct - 085 303 15 66 info@ster-uitvaart.nl

Ster Uitvaartplanners Zoetermeer

Ik ben Desley Boxtart en ik ben geboren en getogen in Zoetermeer.
Veel mensen vragen zich af waarom ik heb gekozen voor het beroep uitvaartplanner.
Ik heb deze keuze heel bewust gemaakt en het was best een lastige weg om tot dit beroep te komen. Inmiddels sta ik er 100% achter om echt iets bijzonders neer te zetten binnen de uitvaartwereld. Zo heb ik een maandelijkse ‘vlog’ op mijn persoonlijke pagina binnen deze site waar in ik met name het ondernemersaspect onder de loep neem.

Ik heb geleerd en gezien hoe belangrijk een passend afscheid is en de organisatie hiervan. Hoe persoonlijker een uitvaart is des te meer organisatie erbij komt kijken en des te groter en mooier mijn uitdaging. Dat is het moment waarop mijn talenten naar voren komen en ik zal de nabestaanden zo goed mogelijk begeleiden bij een persoonlijke en een goed georganiseerde en bijzondere uitvaart.

De reden dat ik heb gekozen voor Ster Uitvaartplanners is vanwege het informele maar zeer persoonlijke karakter. We denken verder dan wat gebruikelijk is en gaan graag samen met u op zoek naar een passende locatie want de mogelijkheden om afscheid te nemen zijn eigenlijk eindeloos.
Ster Uitvaartplanners werkt aan een positieve verandering binnen de branche, waarbij de wensen van de nabestaanden en de overledene uiteraard voorop staan.