Bij Overlijden Bel Direct - 085 303 15 66 info@ster-uitvaart.nl

Franchise

Wat leuk dat je interesse hebt in onze organisatie! 
Ster Uitvaartplanners is een franchiseorganisatie. Dit houdt in dat wij mensen binnen de uitvaartbranche de gelegenheid bieden om als zelfstandig ondernemer onder de vlag van Ster te gaan werken. Hierbij heeft u alle voordelen van een reeds bestaande organisatie met een uitstekende naam.

Je hoeft bijvoorbeeld niet meer na te denken over een passende naam en een corporate identiteit. Daarnaast krijgen onze franchisenemers folders, brochures, visitekaartjes, briefpapier en uiteraard een eigen pagina op onze website waardoor de vindbaarheid in jouw rayon optimaal zal zijn. En nog veel meer, zodat je direct aan de slag kan.

Uiteraard is het van belang dat je als franchisenemer conform de visie en formule van Ster werkt! 
Dit betekent dat je extra aandacht en tijd besteedt aan het contact met de familie, altijd op zoek gaat naar herkenbare kenmerken van de overledene, om zo samen met de familie een passende uitvaart te kunnen organiseren. Wij staan als Ster Uitvaartplanners voor transparante beloning, wat betekent dat het niet is toegestaan binnen onze formule om provisie te rekenen op producten en/of diensten die je voor de familie inkoopt. Ster Uitvaartplanners werkt tegen inkoopprijs en ontvangt als enige beloning een vast uurtarief of de vaste fee. 
Zo hoort het volgens ons, en niet anders!

Wil je meer weten over een franchise(onder)nemerschap bij Ster Uitvaartplanners en ben je serieus geïnteresseerd, dan vragen we je via de mail info@ster-uitvaart.nl je motivatie en CV aan ons te sturen. Wij zullen contact met je opnemen voor een eerste kennismaking waarin wij graag willen weten wie je bent, wat je drijfveren en passie zijn en waarin wij al je vragen over onze franchiseformule graag beantwoorden.