Bij Overlijden Bel Direct - 085 303 15 66 info@ster-uitvaart.nl

Partners

Dutch Funeral Design

Dutch Funeral Design is een Nederlands bedrijf dat zich op innovatieve wijze bezighoudt met stijlvolle producten en diensten in de uitvaartbranche.
Een voorbeeld hiervan is onze persoonlijke grafkist. Als eerste in Nederland printen wij in hoge resolutie afbeeldingen rechtstreeks op de deksel van een grafkist. Dit zijn stijlvolle composities uit onze eigen collectie, maar ook door u aangeleverd materiaal kunnen wij professioneel verwerken tot een bijzondere uitvoering in hoge kwaliteit.

Unigra

Unigra BV is de meest veelzijdige fabrikant van grafkisten in Nederland met een landelijke dekking vanuit 3 vestigingen en meer dan 25 service depots. Als enige in Nederland heeft Unigra het gehele productieproces in eigen beheer. Op deze manier kunnen wij blijvend inspelen op vragen en veranderingen in de markt. De afgelopen jaren heeft Unigra innovatieve veranderingen doorgevoerd in de uitvaartmarkt waaronder veel nieuwe en milieuvriendelijke kistmodellen.

Digitale Nazorg

Digitale Nazorg: Hét antwoord op vragen bij dierbare data, digitale nalatenschap of online erfenis.
Van het toegankelijk maken van allerlei soorten gegevens uit computers, laptops, tablets en telefoons tot het opzeggen van social media en online diensten. Verder zijn wij gespecialiseerd in data recovery, digitaliseren van analoge media en gecertificeerd vernietigen van gegevensdragers.

AkidiA

“Kies je voor AkidiA…
…dan kies je voor een natuurlijke en milieuverantwoorde partner.”

Ons bedrijf, voortgekomen uit de meubelbranche, heeft een brede ervaring opgebouwd met de bewerking van massief hout. Al onze kisten worden gemaakt van het beste hout dat afkomstig is van speciaal geselecteerde bomen. Dankzij zorgvuldig bosbeheer blijven de bossen gezond en worden er continu nieuwe bomen aangeplant.

Uitvaartwade

Uitvaartwade is De Specialist op het gebied van lijkwaden in Nederland en België en de leverancier voor uitvaartondernemers en particulieren.

Het bijzondere van Uitvaartwade is, dat wij uit de uitvaartbranche komen (uitvaartverzorger) en de lijkwade helemaal zelf maken, waardoor wij het persoonlijke karakter behouden. Hierdoor kunnen wij u adviseren en eventueel begeleiden vanuit de praktijk en gaan verder dan alleen de verkoop van lijkwaden.

De Nieuwe Ooster

De Nieuwe Ooster, begraafplaats en crematorium van de gemeente Amsterdam, is een klantgerichte, gemeentelijke organisatie zonder winstoogmerk. Onze medewerkers staan in een lange en rijke traditie.
Zij bieden nabestaanden een schat aan ervaring, vakkennis en een open en persoonlijke ontvangst. Voor alle Amsterdammers en iedereen die zich Amsterdammer voelt, ongeacht herkomst en religie. Bij De Nieuwe Ooster draait het om mensen. Om de wensen van de nabestaanden én om onze medewerkers. Zij hebben zich verbonden aan het idee dat ze het verschil kunnen maken. En dat doen ze. Dag in, dag uit. Sinds 1894

Westerveld

Aan de voet van het Kennemer Duin in Driehuis ligt Begraafplaats & Crematorium Westerveld. Hier verzorgen wij begrafenissen en crematies. Professioneel, met inlevingsvermogen, ingetogen en vakkundig. Onze medewerkers zijn er voor u. Wij leven met u mee, denken met u mee, nemen u zorg uit handen en adviseren u waar nodig.
Begraafplaats & Crematorium Westerveld is niet zomaar een laatste rustplaats. Het is ook één van de eerste particuliere begraafplaatsen van ons land. En het eerste crematorium van Nederland is er gevestigd. De begraafplaats is een landschapspark in Engelse stijl; organisch, heuvelachtig en weelderig groen. Alle ruimte om er een geliefde te gedenken. Het voormalige landgoed, dat ruim 31 hectare groot is en tal van monumenten telt, heeft een heel eigen identiteit.
Westerveld is een gedenkpark

GaandeweG Uitvaart Educatie

De visie van Gaandeweg uitvaart Educatie is gericht op groei, inspiratie en ontwikkeling voor mensen die werkzaam zijn of willen worden in de uitvaartbranche en/of aanverwante vakgebieden. Wij gaan uit van het principe dat deelnemers al het nodige hebben geleerd en ervaren in hun leven. En dat ze bepaalde punten die essentieel zijn voor dit vakgebied, al hebben. Hierbij kun je met name denken aan empathisch vermogen, kunnen afstemmen, leiding kunnen nemen wanneer nodig etc.
Wij vullen dit met onze Basiseducatie en Verdiepingsmodules aan met specifieke vakkennis. Opdat een afgestudeerd deelnemer met een gedegen basis zelf het gereedschap kan zijn bij de uitoefening van haar of zijn vak.
Wij zijn van mening dat een vak het best overgebracht kan worden door iemand uit de praktijk. Daarom zijn onze (gast)docenten altijd mensen die zelf in of rondom de uitvaart werkzaam zijn of zijn geweest.

Studio Ninaber

Studio Ninaber, opgericht door Bruno Ninaber van Eyben in 1997, is gesitueerd in het centrum van Delft. In 2009 is een Duitse vestiging geopend.
Studio Ninaber werkt voornamelijk in opdracht en gaat analytisch met de vraagstelling van haar projecten om. Hierdoor is het eindresultaat niet puur een product, maar de conclusie van een bedrijfsstrategie die zowel 2- als 3-dimensionaal kan zijn.
De compromisloosheid waarmee deze strategie gevolgd wordt vraagt soms ‘onmogelijke’ oplossingen, maar hoe complex het proces ook is, het eindproduct ademt eenvoud en vanzelfsprekendheid.
De realisatie van de ontworpen producten ligt vaak in handen van Studio Ninaber. Sommige producten worden binnen de studio zelf geproduceerd.
Het oeuvre van Studio Ninaber wordt gekarakteriseerd door stille dialogen tussen gebruik, functie, vorm, techniek en materiaal.

Memories Uitvaartmuziek

Wij zijn Memories Uitvaartmuziek en brengen u live muziek tijdens de uitvaart van uw dierbare. Hiermee bieden wij de mogelijkheid om op een persoonlijke wijze afscheid te nemen. Met live muziek wordt het laatste eerbetoon een blijvende en waardevolle herinnering.

Vellinga Assurantiën

Wij zijn een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau. En onafhankelijk wil in dit geval heel duidelijk zeggen dat geen enkele bank of verzekeringmaatschappij ons iets kan verplichten. Met andere woorden, onze opdrachtgevers zijn niet de banken of de verzekeraars, u bent onze opdrachtgever!

Alles over Uitvaartverzekeringen vindt u op:

www.uitvaartverzekering.nl 

U vindt Ster Uitvaartplanners ook op:

www.amstelveen-uitvaart.nl
www.begrafenis-amsterdam.nl
www.uitvaartverzorging-info.nl

Alles over Uitvaartverzekeringen vindt u op:

www.uitvaartverzekering.nl