Bij Overlijden Bel Direct - 085 303 15 66 info@ster-uitvaart.nl

Ster Uitvaartplanners Rotterdam

Mijn naam is Henriëtte aan de Wiel, woonachtig in Rhoon, gelegen onder de rook van Rotterdam.

Waarom heb ik besloten om uitvaartondernemer te worden? Vooral persoonlijke drijfveren en ervaringen hebben hierin meegespeeld. Alsmede de overtuiging dat de dienstverlening zoveel beter kan dan bij de gemiddelde uitvaart gebeurt.

Nadat ik in 2009 aan den lijve heb ervaren hoe het voelt om je geliefde te verliezen, is bij mij een zaadje geplant om in dit mooie vak te gaan. Bij de uitvaart van mijn eerste man zijn er een aantal zaken onnodig mis gegaan wat nu, na al die jaren nog pijnlijk is. Dat wilde ik anders doen!

Na het schrijven van mijn boek over mijn eigen rouwverwerking (En hij zei; ‘dag meisje…’)  heb ik mijn energie en verdriet om weten te zetten in een energie om nabestaanden met volle overtuiging, passie en betrokkenheid bij te staan in een van de moeilijkste periodes van hun leven.
Na het volgen van de opleiding ben ik gestart bij Ster Uitvaartplanners als zelfstandig ondernemer. De visie van Ster ‘transparant en persoonlijk’ sluit precies aan bij het idee hoe ik vind dat je zou moeten werken in deze branche.

Voor de nabestaanden is het regelen van een uitvaart een emotionele gebeurtenis, waarbij men niet altijd bewust is wat er bij een uitvaart moet, kan en mag. Een eerlijk en oprecht advies is hierbij niet meer dan vanzelfsprekend. Voor mij is het heel belangrijk om het afscheid voor u zo uniek en gedenkwaardig mogelijk te maken, want dit kun je maar één keer doen! Een familie die tevreden en met een mooie troostrijke herinnering naar huis gaat, is voor mij onbetaalbaar!

Uiteraard kunt u bij mij ook terecht voor inspiratie en advies over uw eigen uitvaart. We stellen dan samen een vastlegging (draaiboek) op met al uw wensen. Daarmee neemt u uw nabestaanden vooraf een stuk zorg achteraf uit handen en krijgt u het afscheid dat u zelf wenst.

Ik ben er voor u, op dit kwetsbare moment in uw leven, om u te begeleiden en bij te staan. En om u te ondersteunen en te adviseren.