Bij Overlijden Bel Direct - 085 303 15 66 info@ster-uitvaart.nl

Diensten

Nadenken over uw eigen uitvaart
Al hebt u nog een heel leven voor u, ieder mens denkt wel eens over de eigen dood en uitvaart. Gelukkig wordt er in deze tijd opener over gesproken. Het kan zieke én gezonde mensen rust geven om alle wensen rond hun uitvaart te bespreken en vast te laten leggen zodat na het overlijden uw dierbaren zich echt bezig kunnen houden met afscheid nemen. Of misschien wilt u alleen geïnformeerd worden over de mogelijkheden en kosten. Alles is mogelijk. Het kernwoord is ‘ontzorgen’, dus bel gerust voor het maken van een afspraak bij u thuis. Een voorgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.

Heeft u een verzekering bij Monuta, Yarden of Dela? Ook dan kunt u bij ons terecht. Dit is zeker niet duurder en u mist geen kortingen. Ik informeer u hier graag over.

Uitvaart tegen inkoopprijs
Ster Uitvaartplanners werkt transparant. In deze transparantie gaat Ster net even verder dan de meeste uitvaartondernemingen. Voor ons wil transparantie niet alleen maar zeggen dat ik u vooraf aangeef wat de uitvaart gaat kosten, maar ook dat ik na de uitvaart alle originele facturen van de verschillende leveranciers met u communiceer.

Als uitvaartonderneming schiet ik eigenlijk de gehele uitvaart voor u voor. Pas na enkele weken als ik alle facturen binnen heb, maak ik voor u de totaalfactuur op. U kunt dan zelf zien dat ik als Ster Uitvaartplanner de totale uitvaart tegen inkoopprijs organiseer. U krijgt immers alle originele facturen meegeleverd. Omdat wij geen verborgen provisiebedragen kennen, betaalt u dus bij Ster Uitvaartplanners de daadwerkelijk inkoopprijs. Dit is voor ons transparantie,… want zo is Ster!

Persoonlijke bloemstukken
Wanneer iemand overlijdt die je dierbaar is, is er pijn en verdriet, dat is nu eenmaal zo. Uit eigen ervaring weet ik dat het zelf een mooi rouwstuk maken deze gevoelens een beetje kan verzachten. Samen met familie of vrienden kunt u met mooie bloemen en andere materialen een persoonlijke laatste groet maken voor de overledene. 

Voor een persoonlijk bloemstuk hoeft u niet goed te zijn in bloemschikken: ik kan daarbij assisteren. Met mijn hulp maakt u iets wat helemaal bij de overledene past op een locatie waar u dat het liefst doet. Aan de keukentafel, lekker buiten in de tuin of bij mij thuis. 

We bespreken samen met wie u het rouwstuk (of de rouwstukken) wilt maken en waar we dat gaan doen. Aan de hand van wat voorbeelden bespreken we welke vorm en bloemen uw voorkeur hebben en wat het totale budget is. 

Op de afgesproken dag zorg ik dat alle materialen beschikbaar zijn en gaan we aan de slag. 

Grafmonumenten en Urnen
Na een begrafenis of crematie wilt u misschien een mooi monument of een mooie urn aanschaffen. Maar waar doe je dat eigenlijk en welke mogelijkheden zijn er? Deze vragen horen wij vaak en daarom hebben wij voor u een samenwerking met verschillende steenhouwerijen en urnenleveranciers. Ik kan u adviseren in de verschillende mogelijkheden die er zijn en eventueel gaan we samen naar de steenhouwerij om een duidelijk beeld te krijgen van de vele verschillen. Ook hier rekenen wij geen kosten voor maar betaalt u bij het aanschaffen alleen de werkelijke inkoopprijs. Doordat u dit soms wel honderden euro’s kan schelen, worden vaak net even duurdere grafmonumenten of urnen ineens wel bereikbaar. Ik ga hier graag met u over in gesprek.