Bij Overlijden Bel Direct - 085 303 15 66 info@ster-uitvaart.nl

Ster Uitvaartplanners West-Friesland

Ik ben Marion Horvers, geboren en getogen in het Gooi en inmiddels ruim 12 jaar woonachtig in het mooie West-Friesland, samen met mijn man Cees.

Toen in 2013 mijn schoonmoeder overleed, kregen wij te maken met een geweldige uitvaartbegeleider. Door haar besefte ik wat een mooi vak dit eigenlijk is. Vanaf dat moment speelde ik met het idee, dat dit misschien wel hetgeen was wat ik wilde gaan doen. Ik heb diverse managementfuncties in de zorgregistratie vervuld, waarbij ik constant bezig was om artsen wegwijs te maken in de complexe administratie en wet- en regelgeving, terwijl zij liever hun vak wilden uitvoeren: het genezen van mensen. Dat dit ten koste gaat van de zorg aan patiënten, is ook mij de afgelopen jaren steeds meer tegen gaan staan. Mijn conclusie is dat het leven te kort en te mooi is, om een groot deel van de week te vullen met iets wat je geen voldoening brengt. Mijn werkleven moet ook vol betekenis zijn, zoals ik daar ook privé invulling aan geef.

Vorig jaar heb ik de knoop doorgehakt na het overlijden van mijn zwager. Hij heeft mij aangemoedigd om nu de stap te zetten om te gaan doen, wat ik echt wilde. Ondertussen was ik ook in contact gekomen met Ster Uitvaartplanners. Hun visie en manier van werken past bij hoe ik dit vak wil uitvoeren: persoonlijk, liefdevol en met alle aandacht voor de nabestaanden en zonder winstbejag. En vooral: alles is mogelijk. Het afscheid van een dierbare moet volledig passen bij wie diegene was en niet worden beperkt door de standaardkeuzes die de meeste uitvaartorganisaties de nabestaanden voorleggen.

Ik ben er voor u om voor uw overleden dierbare een warme en persoonlijke uitvaart te regelen. Ik sta hiervoor 7 dagen per week 24 uur per dag tot uw beschikking.